Parteneri

Congresul de Hermetism

Coordonatori Limbii

Powered by Blogger.

Promovare

Statistici web
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Monday, May 14, 2012

MIHAELA GUGU

Actualmente Profesor Asistent al Institutului Upledger USA si Presedintele Asociatiei CranioSacrala metoda Upledger

 Nascuta in Craiova, absolventa a Facultatii de Mecanica sectia Tehnologia Constructiilor de Masini, (1988) am inceput sa-mi croiesc drumul in cariera si in 1990 am infiintat prima societate comerciala, insa desi totul lua amploare cu repeziciune, sufletul nu mi-a fost impacat... isi cauta vocatia.
Mi-am continuat dezvoltarea profesionala ca  inginer, alimentand astfel pretentiile intelectuale, dar in paralel am incercat sa gasesc si raspunsul la intrebarile sufletului, si dupa ce m-am mutat in Brasov (1995), am continuat seria unor cursuri de masaj si alte terapii complementare.
In perioada 1995-2000 mi-am impartit timpul intre cariera = inginerie, pasiune = terapii manuale si bine-nteles familie.
În 2001 am emigrat în Canada, unde am avut curajul să aleg între cele două alternative de activitate si am hotărât să aprofundez cercetările legate de sănătatea trupului-minţii-spiritului, acea parte care acoperea şi hrănea mai mult sufletul meu... dar şi mintea... Aşa am început să studiez pe langa alte terapii holistice si terapia CranioSacrală.
In 2007 am devenit Profesor Asistent al Intitutului Upledger USA si tot cam in acel timp a inceput sa incolteasca si dorinta de a promova terapia CranioSacrala in Romania.
In 2008 am participat pentru prima oara la targul “Body Mind & Spirit”
In 2009 a aparut in librarii cartea “Tu si Medicul din Tine” Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmoritionala a Dr.John Upledger. Traducerea acestei cărţi a fost un pas in indeplinirea dorintei mele de a aduce INFORMAŢIA in Romania.
In Sept. 2010 am organizat primul curs din Romania, de invatare a tehnicilor terapiei CranioSacrala si pana in prezent sunt 132 terapeuti formati.   
Idealul meu este să practic această terapie cu un înalt profesionalism şi să transmit cunoştinţele mele tuturor acelora care vor să le înveţe.

       Asociaţia CranioSacrală metoda Upledger este unica organizaţie aprobată şi acreditată de Institutul Upledger USA să susţină cursuri în România
Informaţii suplimentare   -  cartea  “Tu şi medicul din tine” autor Dr. John E.Upledger –
                                                editura Herald
                                           tel: 072-352-1155

1 comments:

Unknown said...

Dna Mihaela Gugu accepta pacienti pentru TCS? M-ar interesa sa stam de vorba in legatura cu problema mea. Daca este de acord, o rog sa-mi comunice modul in care o pot contacta. Tel: 0724307992. Multumesc.