Parteneri

Congresul de Hermetism

Coordonatori Limbii

Powered by Blogger.

Promovare

Statistici web
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Friday, May 11, 2012


Danisin Serghei

nascut in Chisinau, Rep. Moldova, a facut studii in domeniul bioenergo-ciberneticii a sistemelor complexe in Academia de studii si cercetari a frontierelor creierului uman E.V. Zolotov din Moscova.

 Fiind un pionier in studiul si cercetarea fenomenelor de parapsihologie in - Scoala " Omul viitorului" din Chisinau; de asemenea a fost director si profesor in Centrul medical international de cercetari stiintifice, training si vindecare - FORTUNA - din Moscova-Ivanovo; activitatea sa fiind recunoscuta in diverse Centre si Institutii Medicale sau Universitare cum ar fi: Universitatea de Management Informational din Moscova, Academia Continentala a anomaliilor creative - K.A.T.A. - Moscova si Centrul de Diagnoza si tratament al Institutului Medical de Stat din orasul Ivanovo-Rusia.
Rezultatele activitatilor, in Programul international de educatie URSS-BULGARIA-FINLANDA-USA, NOVINTEX - GOLD WAY - AVANTE XXI - Pasul primaverii 1999 a fost desemnat Fenomen al Europei, de asemenea primind in 1994 si initierea ca Maestru Gon Po din partea unui Lama Tibetan din Scoala Ningma.
In prezent este presedintele Centrului de Studii si Cercetari Frontale TARKSHYA 444 - Bucuresti, in cadrul caruia activeaza ca profesor tinand cursuri si seminarii pe teme de telepatie si bioenergo-cibernetica in trans-psihologie.

Tema prezentata in cadrul Conferintei este FORMULE SI SIMBOLURI SECRETE MULTIDIMENSIONALE IN PSIHOGEOMETRIE SI NUMEROLOGIE SACRA.

Contact - maestro_fortunato@yahoo.com, nicora999@yahoo.com

0 comments: