Parteneri

Congresul de Hermetism

Coordonatori Limbii

Powered by Blogger.

Promovare

Statistici web
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Wednesday, August 31, 2011
Ovidiu Bojor  este un academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academit, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România.
[modificare] Cărți publicate

    Sanatate prin seminte, legume si fructe . Pledoarie pentru viata lunga, Editura Fiat Lux, ISBN 973-9250-85-8.
    Plante si miresme biblice, Editura Fiat Lux, ISBN 973-9250-87-0. Autori: Ovidiu Bojor , Raducanu Dumitru.
    Iubire, dragoste, sexualitate, Ed. PACO, 2009, ISBN 606-8006-21-5. Autori: Ovidiu Bojor , Octavian Popescu.
    Compendiu de terapie naturala: nutritie, fitoterapie, cosmetica, Ed. MEDICALA, 2009, ISBN 973-39-0670-4. Autori: Gheorghe Mencinicopschi , Ovidiu Bojor , Larisa Ionescu-Calinesti.
    Afecțiunile aparatului respirator. Terapii complementare , Editura Fiat Lux, 2004, ISBN 973-9250-83-1
    Fitoterapie tradițională și modernă, Ed. Fiat Lux, 2004, ISBN 973-9250-89-4.
    Ghidul plantelor medicinale și aromatice de la A la Z, Editura Fiat Lux, 2004
    Ghidul plantelor medicinale de la A la Z, Editura Ulpia Traiana, București 1999, ISBN 973-99288-0-3
Tudor Sălăgean, este un istoric medievist la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Cluj-Napoca, fiind specializat în următoarele domenii de cercetare: civilizația medievală, stat și societate în Transilvania medievală, cultură hegemonică și culturi subalterne, genealogie; istorie sud-est europeană.
[modificare] Lucrări (selectiv)

    Un voievod al Transilvaniei - Ladislau Kán (1294-1315), Cluj-Napoca, ed. Argonaut, 2007.
    Masoneria în Transilvania. Repere istorice, Cluj-Napoca, ed. International Book Access, 2007 - coordonator, coautor.
    Cluj - Kolozsvár - Klausenburg. Album istoric, Cluj-Napoca, ed. Tribuna, 2007 - coordonator, coautor.
    Cluj - "orașul comoară" al Transilvaniei / Cluj - The Treasure City of Transylvania, Cluj-Napoca, ed. Argonaut / Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, 2007 - coautor.
    Țara lui Gelou. Contribuții la istoria Transilvaniei de nord în secolele IX-XI, Cluj-Napoca, ed. Argonaut, 2006.
    Transilvania în a doua jumătate a secolului al XIII-lea. Afirmarea regimului congregațional, Cluj-Napoca, Centrul de Studii Transilvane, 2003, 2007. http://www.icr.ro/cst/romana/salagean.html . Recenzie a cărții, de Ioan Marian Țiplic: http://arheologie.ulbsibiu.ro/publicatii/ats/ats4/act%203-6%20recenzie%201.htm
    „Dextram dantes”. Note asupra specificului raporturilor dintre cuceritorii maghiari și populația locală din nordul Transilvaniei în secolele X-XIV 2005; versiune electronică: http://arheologie.ulbsibiu.ro/publicatii/bibliotheca/relatii%20interetnice%20in%20transilvania/7%20salagean/articol1.htm
    „Terra ultrasilvana”. Structuri teritoriale și realități politice în nordul Transilvaniei în secolele IX-XI 2005
Domnul General Cercetator Stintific Strainu Emil este directorul centrului de studii Psihotronice si Ufologice, personaj cunoscut si mediatizat în toata presa româneasca, tocmai datorita pregatirii sale stiintifice din cadrul armatei, cercetator recunoscut pe plan international în cadrul UFO.

Szilagyi Geza, Târgu Mureș

Născut: 27 octombrie 1976, la Târgu-Mureş
Educaţie: Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi
Activitate: Antrenor de tenis, consultant naturist


ELENA BILT,
Psiholog, Bioenergoterapeut,
Energia Noua Master Teacher
Baia Mare
Aretia Poenaru, Iași - bioenergoterapeut și inventator, de profesie designer și arhitect stagiar.
Inventatoarea rochiei antistres sau biofotonică, la primei ediţii a Târgului Internaţional de Invenţii „Invent-Invest SIR20" de la Iaşi, organizat la Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi" din Iaşi.

Liviu Popescu
Suceava

Cercetătorul, doctor în ştiinţe geologice, directorul stiintific al Complexului Muzeal Judetean, membru al Consiliului Ştiinţific al Parcului Naţional Munţii Rodnei,dr. Ioan Chintăuan, descopera ca crucile celtice de piatra seamana izbitor cu cele vazute de dr. Ioan Chintauan la muzeul “Victoria si Albert” din Londra si intra in campul preocuparilor mai vechi, privind studiul crucilor votive, dar si mai noi, care se vor concretiza intr-un viitor apropiat in cartea “Cultura populara si religia in piatra”, care va avea ca problematica varietatea de cruci in piatra din Romania si Europa intreaga. Parerea specialistului este ca obiectul studiului sau dateaza dinainte de secolul al XVII-lea si misterul care trebuie dezlegat este de unde aceasta influenta celtica.
Doamna Aurora Sităruş este un bine cunoscut bioterapeut, numerolog şi cercetător cu preocupări profund spirituale.
A absolvit Academia de Studii Economice, Bucureşti, secţia Cibernetică şi este de profesie analist. Ca ocupaţie, doamna Sităruş este redactor la revista "Lumea Misterelor", editura "Cuvântul", şi predă în cadrul Grupului Paracelsus, Bucureşti, cursurile de "Iniţiere  în sacroterapie", "în Armonie cu Destinul" şi "Vizualizarea Aurei".  
A primit de la Dalai Lama 5 iniţieri, dintre care pentru 2 a primit permisiunea de a le transmite mai departe. Iniţierile, fiind aducătoare de cunoaştere, în mod oarecum forţat, au un preţ, pe care se cuvine să îl plătească oricine nu vrea să astepte ca respectiva cunoaştere să se deruleze firesc. Preţul poate fi: post, rugăciune, iar uneori chiar suferinţa fizică (acesta este şi cazul doamnei Aurora, care a trecut prin stări de boală destul de grea după ce a primit aceste iniţieri). 
Dânsa este creştin-ortodoxă şi practică sacroterapia. Este în programul lui Jasmuheen de 8 ani. 
Doamna Sităruş a mai ţinut conferinţe precum “Psihologia trezirii spirituale”, Personalitate. Căi de evoluţie. Calibrare şi vibraţie”, “Călătoria iniţiatică în Tibetul indian”, “Redescoperă Dacia” (împreună cu revista Lumea Misterelor) etc., a participat la emisiuni pe teme esoterice ( Codul lui Oreste – Mărturii din lumea nevăzută, 22.10.2007, Ghizii astrali, 360º - Karma pozitivă vs. Karma negativă, 10.04.2010, şi multe altele) şi este redactor la revista Lumea Misterelor.


Autoarea cărților ”Maeștrii destinului” și ”Viața între teorie și practică”. În pregătire (luna iulie) ”Channelling și nu spiritism”.

Pe 28 mai ora 18,00 sala Dalles lansarea cărții ”Viața între teorie și practică”
        Pe 1 iunie la Librăria Orfeu 2000 (str pictor Nicolae Tonitza 11 – 13) va avea loc evenimentul ”Întâlnire cu cărțile doamnei Aurora Sităruș”, după care dată vor putea fi comandate pe internet sau cumpărate de la librăria Orfeu 2000


A fost profesor la GRUPUL „PARACELSUS”

Cursuri :
-        Vederea aurei
-        Cursuri de initiere (funcţionarea pe al saselea simţ)

Creştin-ortodoxă şi practică  SACROTERAPIA


@@@

În programul lui Jasmuheen de 9 ani.

@@@

PREGĂTIRE : studii superioare

PROFESIA : ANALIST-PROGRAMATOR ( Facultatea de Cibernetică - ASE)

OCUPAȚIA : scriitor

@@@

STUDII DE SPECIALITATE

@@@

TEHNICĂ  NEUTRALĂ  cu Aliodor Manolea

SERMOTERAPIE cu Prof. Albu Graal

QUI GONG cu Master Lin Kai Ting

MAESTRU REIKI { Linia de maeştri ai lui Hristenko), foloseşte elemente din Reiki pentru iniţieri, DAR NU FACE Reiki

VINDECARE RECONERCTIVă si RECONECTARE cu Eric Pearl  -  Foloseşte in iniţieri Reconectarea, dar nu face Reconectări

INIŢIERI în Tibet, India, Cipru şi  Iniţieri cu DALAI LAMA – le foloseşte în iniţieri, dar nu practiceă budhismul

CHANNELING cu Linda si  Jeff Hope, DAR NU FACE channeling

Cursurile lui Eric Berglund

@@@
Conf.univ. Dr. Carmen Vasile
Cluj-Napoca, Oradea
Cântăreaţă de operă, profesor, regizor
http://www.carmen-vasile.blogspot.com/
http://www.carmen-vasile.com/

(n. 1971), cântăreaţă, regizoare şi profesoară, a absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj în 1995, masteratul la aceeaşi instituţie în 1996, Doctor în muzică începând din 2004 tema Opera monodramă – dramă a identităţii, conducător de doctorat Prof.univ. Dr. Eduard Terényi. Predă Operă, Arta actorului, Mişcare scenică, Istoria doctrinelor regizorale, Metacomunicarea la Universitatea din Oradea din 1995.

Activitatea solistică s-a concentrat în jurul repertoriului contemporan, în mod special a monooperei, gen prefigurat de compozitorul Ede Terényi, în spectacolele: Zile şi nopţi nomade, Hortus deliciarum, Amor sanctus, Flori japoneze, Kalevala, MephistoFaust, Noul Adam, La Divina Commedia, Les fêtes d’Ulysse, Poveste despre Micul Prinţ. A regizat şi realizat roluri muzicale în spectacolele L’Orfeo de Monteverdi, Dido and Aeneas de Purcell, Orfeo ed Euridice de Gluck, L’infedelta delusa de Haydn, Nunta lui Figaro, Don Giovanni, Bastien şi Bastiena de Mozart, Carmen de Bizet, Samson şi Dalila de Saint Saens, Isteaţa de Carl Orff, Erwartung de Schoenberg, Vocea umană de Poulenc.

Cercetarea spectacolului monodramatic, ca ramură a teatrului experimental s-a concretizat în două filme de scurt metraj şi numeroase spectacole în spaţiu neconvenţional de joc: Dialog în 2+1, Dincolo de noi şi de faţa lucrurilor, Psihodrama 1, Micul prinţ, Templul lui Nichita, Dilema, L’autre monde, Om-eikon, Chip de vis – chip de nisip. Activitatea curaţională se concretizează în organizarea a peste 150 de spectacole şi concerte precum şi înfiinţarea şi coordonarea Stagiunii de Concerte a Facultăţii de Muzică Oradea în perioada 2003 – 2005. Spectacolele şi concertele realizate au fost prezentate în: Aiud, Barcelona, Bucureşti, Budapesta, Craiova, Cluj, Debrecen, Dresda, Harbin, Nyírbátor, Oradea, Paris, Satu-Mare, Stuttgart, Timişoara, Turda etc. Este autoare a peste 40 de eseuri şi a patru cărţi: Erwartung de Arnold Schoenberg – prefigurarea unui nou gen al teatrului muzical, Editura Universităţii din Oradea, 2004; La voix humaine de Francis Poulenc – drama însingurării, Editura Universităţii din Oradea, 2004; Caiet de practică pedagogică pentru specializarea Artele spectacolului – Actorie, Editura Universităţii din Oradea, 2005; Caiet de practică pedagogică pentru specializarea Interpretare muzicală – Canto, Editura Universităţii din Oradea, 2006.
Angela Socolean


  • Realizator of spiritual TV show "The drop of light" at the TV Bistrita.
  • Moderators and coordinators of various congresses, conferences and round tables on the spiritual, scientific, touristic and politic thematics 
  • Language coordinator: French
  • Organizator: first editin of Hermetic Congress 
Contact information:


Thelephone:
Email:

Elena was born in Ulan-Ude, Russia in a family with deep roots in Siberian Shamanism as a Buryat ethnic and Tibetan buddhism Gelugpa. 
From the childhood she was participating in various shamanic rituals with family and relatives.
Even though the shamanic rituals connect her with the roots and the ancestors the buddhism is the second nature as a way to worship God and the creation. This religion is the only place where Dalai Lama accepted the mixture of shamanism and traditional living with the tibetan buddhist way of thinking.

After graduation from the Buryat State University with a Master's in French and English Languages she moved to the US.  In the summer of 2001 she received initiation in Reiki level I Practitioner. Soon after, her life improved considerably. A year later, she took Reiki level II training and by September 2002 she became a Reiki Master.

In her journey she is always seeking profound, new and adventurous courses and workshops to broaden the knowledge for her spiritual evolution and those around her. Therefore, in 2004 she got initiated as both an Adept and a Teacher into The Universal Brotherhood and Sisterhood of Light through The 7th Mystery School. 
Her service at this time includes Reiki Healing, 22 Strand DNA Activations, etc.. Working closely with her intuition, she looks forward to empowering all who are open and seek greater knowledge and truth.

Contact information:
email: elena_baldaeva@yahoo.com
Raul Petrisor is a graduate of the Faculty of Mechanical Engineering from the Technical University of Cluj Napoca.

Born and educated in Romania, Raul uniquely combines engineering background with spirituality. While having his degree in Mechatronics and Industrial Robots from the Technical University of Cluj-Napoca, he began to study the spiritual science through the Romanian Dowsing Society. Actively engaged in the activity of the Society he became its lecturer and a vice-president of its subsidiary branch in Cluj Napoca. Since then he has come to be licensed in teaching over 15 systems of healing, including Reiki Usui Shiki Ryoho, Karuna Reiki, Usui Tibetan Reiki, Shamballa Multidimensional Reiki, Sacred Path Reiki and Atlantis Healing System.

Travelling between the USA, Europe and Siberia, Raul founded School of Inner Light (Mystery School in Romania) and the International Center of Reiki, offering authentic spiritual knowledge and teachings for benefit and evolution of humanity. One of the major goals of this school is providing techniques for spiritual development to help those interested in self-knowledge and self-understanding and offering a spiritual path through self-purification and self-transformation at all levels of conscious and unconscious by activating Divine gifts and empowering for benefit of increasing Light, God, and helping humanity.

Always being in a search for methods and techniques for development, empowerment and going beyond the limits, he began his studies within the 7th Mystery School, becoming Ceremonial Master and Ritual Master, Kabbalist, Alchemist and Shaman. Receiving all offered and necessary initiation he became Adept, Teacher and Guide to Great White Brotherhood ans Sisterhood of Light devoting his life to the will and the manifestation of Divine Light and providing services and assistance as Healer, Shaman, Kaballist and Spiritual Teacher in the Hierarchy of Light.

Raul is a gifted teacher and enjoys working with people, helping them uncover and activate their qualities, spiritual gifts, to manifest and increase spiritual potencies, to find peace, wisdom and knowledge necessary for divine contracts fulfillment.


MEMBERSHIP IN ORGANISATIONS:


* 2009 ... INSTITUTE OF HERMETIC, RESEARCH, RESEARCH, TRAINING AND PERSONAL DEVELOPMENT - President, Founding Member - Romania

* 2005 ... INNER LIGHT SCHOOL (School Mysteries) - President, Founding Member - Romania.

* 2008 ... REIKI ASSOCIATION OF ROMANIA - Member.

* 2005 ... SCHOOL OF INNER LIGHT - President, Founding Member - Seattle, WA, USA.

* 2003 ... REIKI INTERNATIONAL CENTER - President, Founding Member, New York, NY, USA

* 2001-2003 ROMANIAN ORTHODOX YOUTH ASSOCIATION - Vice-President, Founding Member - New York, NY, USA

* 1998-2000 Apostle Andrei INFOENERGETIOCA Foundation - Lecturer (trainer)

* 1997-2000 ROMANIAN SOCIETY OF DOWSING - Vice President - Branch Cluj Napoca

* 1996-2000 Students League of UTCN MECHANICAL PROFILE - President


Contact information:

Telephone: 0748-856-601

Email: scoalamisterelor@yahoo.com


Ina Cüsters-van Bergen
Magister and director of studies of the Hermetic Order of the Temple of Starlight


Ina Cüsters-van Bergen founded the Hermetic Order Temple of Starlight® in 2003. Ina teaches the Western Mystery Tradition.
'I see in an increasing amount of people the desire to choose a spiritual training. A solid background that helps to bring into a unity experiences picked up in courses and knowledge red in book. In this way their mystical experiences intensify, and they can give these experiences a concrete form in their lives.’

Ina is a so called Cosmic Mediator an a Third Degree Adept, and a very experienced practicing ritual magician. Her lineage comes from Moina Matters and J.W. Brody-Innes of the Alpha et Omega Lodge of the Stella Matutina Temple of the Golden Dawn: through Dr. Theodore Moiriarty, Dion Fortune, who was the founder of the Society of the Inner Light, and through W.E. Butler and Dolores Ashcroft-Nowicki of the Servants of the Light.
After having finished the entire curriculum of the SOL, as a Third Degree Adept she founded her own school in 2003: the Hermetic Order Temple of Starlight®. Starting off as an official daughter school of the SOL in 2006 the Hermetic Order of the Temple of Starlight hived off, and became an independent mystery school.
At this moment Ina has focused herself completely on teaching, she writes lessons, rituals, lectures, gives workshops for students from different countries. Her goal is to make the ancient Mystery texts and techniques accessible for modern people who are interested in practical esoterics, and to offer a high quality spiritual training.
"These techniques are very important, because they help people to grow and to heal on a very deep level.
Ina is a trained Psychiatric Therapist, Sociotherapist, Hypnotherapists and healthcare manager. She is a certified NLP practitioner. Ina designs all the trainings of the Hermetic Order Temple of Starlight® in such a way that they integrate psychotherapeutic techniques such as hypnosis, NLP, Family Constellations, Alchemy, Qabalah and Ceremonial Magic into one system, that develops emotional, mental and spiritual health and growth into a person.

Ina lectures and writes in Dutch, English and German.

Publications:
·        The Temple of High Magic
·        De weg naar de oude mysteriën
·        Temple Training - towards the first degree initiation of the Hermetic Order of the Temple of Starlight®
·        Solo Magical Training - a intensive magical training for advanced students towards the higher degrees of the order.
·        Study material, rituals, courses, weekend workshops and Temple Retreats of the Hermetic Order Temple of Starlight®.
What is the Hermetic Order of the Temple of Starlight?
The Hermetic Order of the Temple of Starlight is a modern Mystery school where men and women who seek enlightenment, liberation and self-actualisation work together in mixed lodges. We offer a cutting edge of spiritual technology that teaches the science of illumination and power. We work with techniques that create changes in consciousness in our students, that help them to activate their sources of inspiration, so that they develop into experts who work from a higher vision or inspiration. We teach the Western Mystery Tradition and White Ceremonial Magic
Organized as a Brotherhood, we are a 'secret Order' opening up our doors to individuals who are interested in obtaining higher knowledge. We teach people the use of an archaic spiritual system, which we inherited from the pre-Christian Mystery Temples, called High Magic. High Magic is a system of spiritual development coming forth from antique Western cultures lying at the roots of our Western civilization (Babylon, Greece, Egypt and other). We combine this ancient system with modern techniques to reach alternate states of consciousness. In this way you dramatically increase your ability to change your world, and will awaken your wisdom to handle this power safely.
Within the Hermetic Order of the Temple of Starlight we teach people the use of High Magic in our modern society, so that you develop the highest spiritual levels within yourself, and will increase your health, balance your psyche and can use the ancient techniques of High Magic to improve your professional and family lives.

http://www.templeofstarlight.eu/

Beatriz Mordkowicz Borovich, (Beatriz Borovich) es: 
 
۞ Prof. de ensenanza secundari, Normal y Especial en Letras (UBA) y Lic. en Letras  (UBA),
۞ Magíster en Kabalah (USA),
۞ Ex-Titular de Cátedra de la Universidad de Buenos Aires. Facultad de Arquitectura, Carrera Diseño Gráfico. Materia: Análisis Literario y Redacción.
۞ Directora de Cultura, RRHH y RRPP del Grupo Editorial Lumen. 
۞ Investigadora y  magister de Kabalah; de la literatura borgeana; de mitos y tragedia  griega;  y especialista en Cuentos maravillosos:  Ensayista. 
۞ Autora de más de 10 libros entre ellos La Cábala (6ta. Edición), Los caminos de Borges (2da. Edición), El Jasidismo, Cuentos judíos de siempre, Kabalah un camino hacia la luz (3ra edic.), Cuentos maravillosos, Una nueva revelación (2010). (Actualmente está escribiendo un nuevo libro de Kabalah)
۞ Dicta cursos en el Grupo Ariadna del Museo Malba y en el Instituto Religioso de Cultura Superior donde es  Directora del Grupo Beatriz Borovich. En ambos lugares dicta cursos semanales de Kabalah (actualmente tiene discípulos en 5 niveles.) presenciales y  online.  Conferencista nacional e internacional. Especialista internacional  en GEMATRIA: Aritmética Kabalista: indivual y por sinastría.

 Email: beatrizborovich@hotmail.com